facebook_pixel
Svenska co-op-skjutaren Generation Zero släpps den 26 mars

Svenska co-op-skjutaren Generation Zero släpps den 26 mars

Förra sommaren avslöjades Generation Zero, den nya co-op-betonade förstapersonsskjutaren av svenska Avalanche Studios, regisserat av den gamla PCG-murveln Emil Kraftling. I höstas strömmade vi våra upplevelser med den stängda betan, och nu har spelet fått ett spikat, officiellt lanseringsdatum!

Generation Zero släpps den 26 mars, och man har dessutom avslöjat att standardutgåvan av spelet kommer kosta blott 35 euro. Man kommer också släppa en 80 euro tung samlarutgåva, vars innehåll du kan se på bilden här ovan, inklusive en regelrätt dalahäst med Generation Zero-tema (spelet äger ju rum i en sci-fi-invaderad version av 1980-talets i Sverige) och en tygkarta föreställande den öppna spelvärlden, tillsammans med steelbook-förpackning, t-skjorta (föreställande någon fiktiv musikfestival?) och fyra vykort med läcker concept art.

Här är en trailer från i somras som ger en överblick av Generation Zero.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar