facebook_pixel
Subnautica: Below Zero är ute i early access nu, kolla in lanseringstrailern!

Subnautica: Below Zero är ute i early access nu, kolla in lanseringstrailern!

Förra sommaren avslöjade Unknown Worlds sitt Subnautica: Below Zero, en fristående expansion till det oerhört älskade överlevnadsspelet Subnautica (som Mats Nylund belönade med 88 procent i vår recension). Och nu, sedan gårdagen, är spelet ute i early access via Steam. Kolla in nya trailern!

Personligen har jag aldrig spelat Subnautica (men jag nappade under den där gåvoperioden på Epic Games Store, så jag borde verkligen prova det någon gång!) och har således inga egentliga uppfattningar om spelet, men jag blev ändå lite paff under trailerns sista sekunder när en människa skrämde upp söta pingviner med hjälp av en svävarcykel, innan en stor bepansrad orm med ett glödande horn plötsligt dök upp ur marken. Wtf?

Subnautica: Below Zero kostar hur som helst 16 euro och 79 cent via Steam (det finns även på Discord och Epic Games Store) och användaromdömet är hittills “väldigt positivt”. Unknown Worlds siktar på en “åtminstone ett år lång” early access-period, och just nu bjuds det på “1-2 timmar” storyinnehåll, närvarande röstskådespeleri och mängder av buggar, även om de “oftast” inte har sönder själva spelet. Bildhastigheten är också “dålig, jämfört med var vi vill ha den”, och vi kan förvänta oss en 25-procentig prisökning när spelet väl blir “klart”.

Här är early access-trailern för Subnautica: Below Zero.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar