facebook_pixel
Stoppa pressarna! Metro Exodus lanseras med ett fotoläge

Stoppa pressarna! Metro Exodus lanseras med ett fotoläge

För några veckor sedan avslöjade 4A Games och Deep Silver att lanseringen av Metro Exodus, för ovanlighetens skull, tidigareläggs med några veckor. Det nya lanseringsdatumet är den 15 februari, samma dag som både Far Cry: New Dawn och Crackdown 3 släpps!

Självförtroendet är det inget fel på, och nu har 4A Games avslöjat ett vasst vapen i kampen om spelarnas uppmärksamhet dag ett. Man har nämligen utannonserat att spelet kommer ha ett fotoläge! Jo, på riktigt!

– Fotoläget har varit en av de mest efterfrågade funktionerna från Metro-communityt, sade Jon Bloch, exekutiv producent hos 4A Games, i ett pressmeddelande. De är relativt ovanliga i förstapersonsskjutare, men teamet har bestämt sig för att få det att fungera, och ge Metro-fansen möjligheten att bevara sina egna berättelser från de ryska ödemarkerna.

Metro Exodus fotoläge kommer finnas tillgängligt på samtliga plattformar, men på pc:n får vi även stöd för Ansel, Nvidias egna skärmdumps-mjukvara.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar