facebook_pixel
Steel Division 2 rullar ut den 4 april, ägare av originalet får gratis dlc

Steel Division 2 rullar ut den 4 april, ägare av originalet får gratis dlc

I somras avtäcktes Steel Division 2, och nu börjar det redan dra ihop sig för lansering – Eugen Systems uppföljare har nämligen fått ett releasedatum via Steam, den 4 april, och dessutom har man släppt en ny trailer som avslöjar att ägare av originalspelet kan se fram emot ett gäng rejäla gratisbonusar.

Närmare bestämt rör det sig om Back to War Pack, som inkluderar fyra spelbara nationer (USA, Kanada, Storbritannien och Frankrike), åtta divisioner (fyra från varje sida) och över 350 enheter från det första spelet, tillsammans med ytterligare, helt nya och aldrig tidigare skådade enheter. Inkluderat Back To War Pack blir således det totala enhetsantalet i Steel Division 2 hela 950 stycken, och det räcker förmodligen till ganska galant.

Slutligen kommer Steel Division 2 även få en stängd beta någon gång innan lanseringen (för förhandsbokare) och om du förhandsbokar någon av Commander-, General- eller Total Conflict-utgåvorna kommer du också kunna spela Steel Division 2 48 timmar innan alla andra (ett förfarande som jag personligen ogillar starkt, men med tanke på hur många utgivare som använder sig av det nu för tiden så är det förmodligen här för att stanna).

Här är den nya trailern för Back to War Pack till Steel Division 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar