facebook_pixel
Steam-läcka hävdar att kinesiska nyårsrean varar mellan den 4 och 11 februari

Steam-läcka hävdar att kinesiska nyårsrean varar mellan den 4 och 11 februari

För drygt en månad sedan härjade den stora vinterrean fritt på Steam. Och nu drar det redan ihop sig till nästa rond – våra brittiska kollegor har nämligen mottagit läcka uppgifter som pekar mot att den kinesiska nyårsrean på Steam drar igång den 4 februari, och avslutas en vecka senare, den 11 februari.

Dessa uppgifter går hand i hand med verkligheten, då det kinesiska nyårsskiftet i år infaller den 5 februari (och just nu firas för fullt i Overwatch med Romance of the Three Kingdoms-inspierade skins för Blizzards hjältar). Vad vi kan förvänta oss lär dock inte skilja sig nämnvärt från vinterreran, då vi bland annat fick en 60-procentig rea för Far Cry 5, och halva priset för titlar som Assassin’s Creed Odyssey, Shadow of the Tomb Raider och Kingdom Come: Deliverance. Så håll ögonen öppna och lev på vatten, bröd och nudlar den kommande veckan!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar