facebook_pixel
Sega avslöjar lanseringsdatumet för Yakuza Kiwami i animerad gif!

Sega avslöjar lanseringsdatumet för Yakuza Kiwami i animerad gif!

Heeeere’s Goro!

De senaste åren har Sega släppt mängder av gamla konsolklassiker till pc via Steam. Bayonetta följdes av Vanquish följdes av Yakuza 0 följdes av Catherine Classic, och samtliga utannonserades på mer eller mindre kufiska sätt. Och nu följer Yakuza Kiwami samma stil, fast med ett konkret lanseringsdatum.

produktsidan för Yakuza Kiwami kan vi nämligen numera se en animerad gif föreställande fanfavoriten Goro Majima, och om man sparar ner den här giffen och delar den i individuella bilder så uppenbarar sig plötsligt datumet “den 19 februari” (som synes på bilden här intill).

Således kan vi nog kallt räkna med att Yakuza Kiwami släpps just den 19 februari (en tisdag, utifall du undrar) trots att Sega själva inte officiellt bekräftat dessa uppgifter ännu. Vågar vi hoppas på ett lika fantastiskt spel som Yakuza 0 (recension)?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar