facebook_pixel
Sega antyder pc-version av Catherine på Steam!

Sega antyder pc-version av Catherine på Steam!

Minns ni när Sega smygavslöjade pc-versionen av Vanquish genom en en uppdatering till pc-versionen av Bayonetta? Vi minns, och nu verkar Sega förlita sig till ett liknande knep igen. En mystisk bild på ett får har nämligen dykt upp i Bayonettas nyhetsflöde på Steam, och det kan nästan bara betyda en sak.

Under 2012 släpptes nämligen Catherine till Playstation 3 och Xbox 360 i Europa, ett spel jag personligen avgudar. Det regisserades av Persona 5-regissören Katsura Hashino hos Atlus (en studio som Sega numera äger) men till skillnad från skoldramat i Persona-serien kretsade Catherine kring vuxnare problem, i form av huvudrollen Vincents otrohetsaffärer och bisarra pusseldrömmar om får som trillar ner i bottenlösa avgrunder. En nyversion av Catherine med undertiteln Full Body kommer släppas till Playstation 4 och Vita i år, men det återstår att se om det blir denna eller en portning av originalet som också släpps till Steam vad det lider.

Här är lanseringstrailern för konsolversionen av Catherine från 2012.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar