facebook_pixel
Ring of Elysium har fått ny vulkanisk karta och BMX-cyklar

Ring of Elysium har fått ny vulkanisk karta och BMX-cyklar

I slutet av november fick Tencents battle royale-skjutare Ring of Elysium äntligen europeiska servrar, vilket ledde till att vi på PC Gamer provade på det under en torsdagsstream (det är trots allt free to play via Steam!). Konsensus var dock att vi hellre fortsätter spela Playerunknown’s Battlegrounds istället.

Ring of Elysium förblir dock populärt (i skrivande stund det nionde mest spelade spelet på Steam, med 63 762 samtidiga spelare som toppnotering för dagen) och nu har spelet fått en ny vulkanisk karta kallad för Europa Island. Därtill har man också lagt till hela sex nya fordonstyper (tuk-tuk, sportbil, polisbil, miniubåt, jolle och motorbåt) samt tre nya “ability packs” (inklusive hängglidare, BMX-cykel och änterhake). Om du vill betala pengar så har man även introducerat Adventurer Pass Season Two, som ger tillgång till exklusiva kosmetiska föremål.

Här är en trailer för det nya materialet till Ring of Elysium.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar