facebook_pixel
Resident Evil 2 gör storsuccé på Steam, får tre gratis-dlc inom kort

Resident Evil 2 gör storsuccé på Steam, får tre gratis-dlc inom kort

I fredags släpptes Capcoms pånyttfödda Resident Evil 2. Mottagandet har varit mycket fint, inklusive av oss, och på Steam är spelet tre gånger mer populärt än Resident Evil 7 – Reddit hänvisar till 74 227 samtidiga spelare vid lanseringen av  RE 2, i jämförelse med  toppnoteringen 20 449 för RE 7.

Inte undra på eftersom det genomsnittliga användaromdömet på Steam just nu är “överväldigande positivt”. Vi kan också räkna med att spelarengagemanget kommer hålla i sig ett bra tag framöver, eftersom Capcom har berättat att Resident Evil 2 kommer få hela tre avgiftsfria dlc-paket från och med den 15 februari. Det rör sig om tre nya spelbara karaktärer (“vapenaffärsägaren”, “borgmästarens dotter” och “soldaten”) i de tre sidokapitlen No Time to Mourn, Runaway och Forgotten Soldier, under samlingsnamnet The Ghost Survivors.

Här är Capcoms tweet om det kommande Resident Evil 2-materialet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar