facebook_pixel
Resident Evil 2-demon är ute nu, spelare har kringgått 30-minuters-gränsen

Resident Evil 2-demon är ute nu, spelare har kringgått 30-minuters-gränsen

I onsdags skrev vi om Resident Evil 2-demon, som skulle ge dig 30 minuters fritt utforskande av Raccoon Citys zombieinfesterade polisstation. Demon släpptes igår kväll via Steam, och eftersom internet är som det brukar vara har spelare redan funnit metoder för att kringgå halvtimmesgränsen.

Du kan ladda ner en trainer här (via Wccftech) som annullerar tidsgränsen, så till vida du inte redan låst upp någon av demons achievements på kontot du använder. Vi passar dock på att varna om att tilltag som dessa ibland brukar leda till spärrade konton (även om åtminstone jag inte sett några dylika rapporter i det här fallet) och att det förmodligen inte är värt besväret, eftersom demon verkar vara ganska begränsad (till skillnad från vad vi skrev tidigare får man dö hur många gånger som helst inom 30-minuters-gränsen).

Om du stöter på tekniska problem med demon (som inte är relaterade till trainern) så rekommenderar Capcom att du använder de “rekommenderade” grafikinställningarna, och stänger av HDR-läget.

Här är trailern för demonversionen av Resident Evil 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar