facebook_pixel
PC Building Simulator har lämnat early access, kolla in lanseringstrailern!

PC Building Simulator har lämnat early access, kolla in lanseringstrailern!

För drygt tio månader sedan lanserades PC Building Simulator i early access via Steam, ett spel (eller kanske man bör säga “mjukvara” i det här fallet?) som låter dig plocka ihop mängder av olika datorkomponenter, utan risk att förstöra verklig hårdvara genom att göra saker fel och bryta ihop i tårar.

Nu har PC Building Simulator lämnat early access och blivit “klart”, och version 1.0 bjuder bland annat på licenserade komponenter av tre olika hårdvarutillverkare – Deep Cool, Thermaltake och Nvidia – varav de sistnämnda givetvis varit hett efterlängtade, och ger tillgång till grafikkorten GeForce GTX 1060, GTX 1070, GTX 1070 Ti, GTX 1080 och GTX 1080 Ti, samt GeForce RTX 2070, RTX 2080 och RTX 2080 Ti.

Spelet har just nu en tioprocentig rea (18 euro) som pågår fram till nästa veckas tisdag. Här är lanseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar