facebook_pixel
Ny trailer visar upp puffrorna i Metro Exodus

Ny trailer visar upp puffrorna i Metro Exodus

För två veckor sedan gluttade vi på den nya storytrailern för Metro Exodus, och kände oss imponerade. Sedan dess har pr-kanonen gått på högvarv, och nedan kan du se en trailer för spelets samlarutgåva Artyom Edition (inklusive gasmask!) tillsammans med en making of-video och en färsk vapentrailer!

Vapnen ifråga går inte av för hackor; du kan numera byta ut vapenkomponenter under aktivt utforskande, för att ständigt kunna anpassa dig efter rådande omständigheter. Man kan gå in tyst (med bland annat ett armborst) eller högljutt (med feta närstridsvapen). Revolvrar och maskingevär lämpar sig utmärkt för zombiemörsande, medan hagelbössorna kan utrustas med upp till fyra pipor för maximal skada. Karbinerna, å andra sidan, kan utrustas med kikarsikte, och här finns även ett regelrätt krypskyttegevär i form av bolt-action-bössan Valve.

Metro Exodus släpps om mindre än en månad, den 15 februari. Här är den nya vapentrailern, tillsammans med förra veckans making of-dagbok och en titt på samlarutgåvan Artyom Edition. Mycket lovande!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar