facebook_pixel
Ny storytrailer för Metro Exodus imponerar ganska rejält!

Ny storytrailer för Metro Exodus imponerar ganska rejält!

Under gårdagen skrev vi om att Metro Exodus kommer få ett fotoläge. Och det är ju roligt och mysigt, men det är inget mot vad jag känner för spelet nu, efter att ha sett den nya och rejält imponerande storytrailern. Kan 4A Games och Deep Silver ge oss årets bästa förstapersonsskjutare redan i februari?

Själv har jag inte spelat något av de tidigare Metro-spelen, så jag kan inte direkt uttala mig alltför detaljerat om det som händer i trailern. Klar sak är i alla fall att Metro Exodus är ett spel med ambitioner, med mängder av karaktärer som är i konflikt med varandra, vilket ger utmärkta förutsättningar för lite gammalt, hederligt mänskligt postapokalyptiskt drama. Vissa delar av den kvarvarande befolkningen i det framtida Ryssland vill fortsätta trycka i tunnelbanorna, medan andra vill återerövra planeten. Vilken sida kommer du kämpa för?

Metro Exodus släpps den 15 februari. Här är den nya storytrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar