facebook_pixel
Ny Overwatch-karta har dykt upp på testservrarna!

Ny Overwatch-karta har dykt upp på testservrarna!

Plötsligt händer det – det kinesiska nyårsfirandet (inklusive festliga skins!) i Overwatch pågår fortfarande för fullt och avslutas först den 18 februari, men Blizzard har ändå, nästan lite i smyg, rullat ut en helt ny Paris-baserad karta på de officiella testservrarna. Och den har ett fullt fungerande piano!

Du kan läsa Blizzards egna tankar på den officiella hemsidan, där vi får reda på att den nya kartan är ett Assault-tillskott, och att finkultur är i fokus. Bland annat finns det ett fullfjädrat piano (även om man måste skjuta på tangenterna, precis som Mozart gjorde på sin tid) och nedan kan du se framföranden av Beethovens Für Elise, Undertale-låten Megalovania, Super Mario Bros-temat samt La vie En Rose, en fransk låt för en fransk karta.

Här är de ovan nämnda pianoframträdandena. Sacré bleu, mon amie!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar