facebook_pixel
Ny Dirt Rally 2.0-trailer visar upp Rallycross!

Ny Dirt Rally 2.0-trailer visar upp Rallycross!

Ett av mina mest efterlängtade spel just nu är Dirt Rally 2.0. Och det släpps snart, den 26 februari närmare bestämt, och nu har vi fått en ny trailer som visar att spelet inte enbart ämnar tillfredsställa ensamvargar, utan även de aspirerande rallyförare som gillar att gnugga kaross längs slutna banor.

Mer specifikt handlar det om Rallycross, den verkliga rallygrenen där vi under 2018 hittade förare som den regerande, svenske världsmästaren Johan Kirstofferson, rallylegenden Sebastien Loeb, och norska veteranen Petter Solberg. Dirt Rally 2.0 kommer bjuda på åtta verkliga banor från fjolårets säsong, inklusive nya Mettet, Silverstone och Circuit de Barcelona-Catalunya. Fyra olika Rallycross-klasser kommer också finnas tillgängliga (Supercars RX2, RX Super 1600 och RX Crosskart) däribland fordon som Renault Megane RS RX, Audi S1 EKS RX Quattro och Johan Kirstoffersons mästerskapsvinnande PSRX Volkswagen Polo R.

Slutligen skryter Codemasters också med ett “kraftigt förbättrat skadesystem” och “varierande väderförhållanden som ändras under helgens gång”. Här är en trailer för Rallycross-tävlingarna i Dirt Rally 2.0.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar