facebook_pixel
Ny Anthem-video visar upp fritt utforskande

Ny Anthem-video visar upp fritt utforskande

Personligen är jag inte särskilt intresserad av Anthem som spel (jag diggar inte lootdrivna shooters överlag) men ser fram emot att få se vilket intryck det gör på branschen, och hur det formar Biowares framtid. Och nu har IGN släppt en ny gameplayvideo om fritt utforskande!

Bioware har till synes byggt vidare på de smidiga striderna i Mass Effect: Andormeda (som var det spelets allra starkaste kort) med jetpackflygande och -svävande, som man fördelaktigt använder för att störta ner i marken och utdela skada via förödande attacker. Anthem lanseras den 22 februari, men innan dess kommer vi en VIP-demo i slutet av januari (som man kan få en plats i om man anmäler sig till spelets nyhetsbrev) följd av en publik demo mellan den 1 och 3 februari (fredag och söndag), som alla kan prova på om intresse finns.

Här är den nya gameplayvideon för Anthem.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar