facebook_pixel
Ny Anthem-trailer fokuserar på tekniken

Ny Anthem-trailer fokuserar på tekniken

Biowares upphaussade Destiny-dödare Anthem släpps inom kort, den 22 februari. Och det märks. Under helgen kollade vi in 15 nya gameplayminuter, och idag kollar vi på en ny trailer med fokus på tekniken, med anleding av CES-mässan (Consumer Electronics Show) som just nu pågår i Las Vegas.

Trailern gör ett stort nummer av att Anthem kommer använda sig av DLSS (Deep Laring Super Sampling), en Nvidia-teknik som du kan läsa om i närmare detalj här (för jag förstår den åtminstone inte, fastän jag försökt läsa förklaringen flera gånger!). Trailern upplyser oss också om att du kommer kunna spela Anthem en hel vecka innan den egentliga lanseringen (den 15 februari) om du betalar för Electronic Arts prenumerationstjänst Origin Access, vilket jag fortsättningsvis tycker är ett smutsigt marknadsföringsknep, speciellt nu eftersom de exklusiva perioderna bara tycks växa sig längre och längre. Men själva spelet ser ju ganska fint ut, i alla fall.

Här är den nya trailern för Anthem.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar