facebook_pixel
My Time at Portia har lämnat early access, kolla in lanseringstrailern!

My Time at Portia har lämnat early access, kolla in lanseringstrailern!

Tidigare idag publicerade vi vår recension av Pathea Games charmiga livssimulator My Time at Portia. Fredrik Eriksson var överlag nöjd med spelet, och delade ut betyget 78 procent tillsammans med omdömet “jäktig och grindig men också älskvärd och gemytlig livssimulator”. Lite som verkliga livet!

My Time at Portia lanserades i early access under fjolåret men anses numera vara “klart”, därav lanseringstrailern här nedan. Spelet kan inhandlas för 20 runda euro via Steam, där användarna verkar vara mycket nöjda med vad som bjuds, då mottagandet varit “väldigt positivt”, både totalt sett och under den senaste tiden. Visst rör det sig inte om ett spel av samma vansinnigt höga klass som Stardew Valley, men om du anser dig vara klar med Eric Barones livsverk så är en visit i Portia förmodligen också högst angenäm!

Här är lanseringstrailern för My Time at Portia.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar