facebook_pixel
Mortal Kombat 11 släpps till pc den 23 april, kolla in gameplaypremiären!

Mortal Kombat 11 släpps till pc den 23 april, kolla in gameplaypremiären!

Under The Game Awards i december premiärvisades Mortal Kombat 11 med en filmisk trailer. Dock bekräftades spelet inte för pc:n, och eftersom Netherrealm Studios spel har för vana att senarelägga pc-lanseringarna så antog åtminstone jag att att Mortal Kombat 11 skulle dröja ett bra tag. Icke så!

Mortal Kombat 11 släpps nämligen till pc via Steam den 23 april, och igår kväll visade man upp de allra första egentliga spelsekvenserna. Nedan kan du således se den kompletta arkiverade livestreamen (fyra timmar lång!) tillsammans med en officiell gameplay-walkthrough, en bakom kulisserna-video, introduktioner av slagkämparna Geras och Sonya Blade, en trailer för för story-prologen, en kavalkad av fatalties och slutligen även den officiella gameplay-trailern. Videor så att det räcker till och blir över för veckans kvarvarande kaffepauser!

Här är videokavalkaden för Mortal Kombat 11.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar