facebook_pixel
League of Legends firar säsongsstart med ny imponerande förrenderad film

League of Legends firar säsongsstart med ny imponerande förrenderad film

Personligen bryr jag mig så lite om League of Legends att det gör ont, men det innebär inte att jag inte lämnade POP/STARS (som framfördes av det digitala League of Legends-bandet K/DA) på repeat alltför länge under förra hösten. Och nu har Riot Games återigen demonstrerat sina filmmakarkunskaper!

Med anledning av den stundande rankade 2019-säsongen (som inleds på torsdag) har Riot Games nämligen släppt en ny förrenderad filmsnutt, som extraknäcker som imponerande musikvideo. Vi följer tre olika händelseförlopp (en pianist som attackers av fiender, stridigheter i en gladiatorarena och ett enormt fältslag) till tonerna av Valerie Broussards skönsång och Ray Chens violinspelande. Det hela är väldigt imponerande och storslaget, till den grad att jag nästan skulle vilja se en långfilm på temat. Den skulle åtminstone se fin ut!

Här är den nya League of Legends-kortfilmen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar