facebook_pixel
Kolla in lanseringstrailern för charmiga actionäventyret Feudal Alloy

Kolla in lanseringstrailern för charmiga actionäventyret Feudal Alloy

Tidigare idag skrev jag en liten överblick över de kommande två månadernas nya pc-spel. Och nu kan vi redan konstatera att jag missade ett; Feudal Alloy är nämligen ett tvådimensionellt plattformsäventyr som rullas ut torsdagen den 17 januari via Steam, men redan nu kan du kolla in lanseringstrailern!

För utvecklingen står tjeckiska tvåmannastudion Attu Games, så det är inte undra på att deras spel bjuder på rätt starka Amanita Design-vibbar (som ju även de är baserade i Tjeckien). I Feudal Alloy utforskar man en “ovanlig” sammankopplad och handritad medeltida värld med den fiskkontrollerade roboten Attu (“ovanligt”, ja!). Via ett “dynamiskt” stridssystem (inklusive svärd, granater, undanmanövrar och andra specialattacker) besegrar man sedan mängder av olika fiender, och plockar upp looten som de lämnar efter sig. Ganska Dark Souls, kanske?

Här är lanseringstrailern för Feudal Alloy.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar