facebook_pixel
Kolla in debuttrailern för The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Kolla in debuttrailern för The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Ibland är det tråkigt att få saker avslöjade på förhand. Som förra måndagen, när en dataläcka mer eller mindre bekräftade att den nya The Elder Scrolls Online-expansionen kommer utspelas i Elsweyr, Cyrodiils södra grannprovins. Och nu har vi fått en officiell debuttrailer som bekräftar uppgifterna!

The Elder Scrolls Online: Elsweyr släpps således nu i sommar, den 4 juni. Trailern må inte visa några spelsekvenser, men innehåller både kattmänniskorna Kahjit (inte undra på, eftersom Elsweyr är deras hemvist), uråldriga grottor, eldsprutande drakar, fuktiga djungler och torra öknar, tillsammans med en enslig version av det klassiska Skyrim-temat som i alla fall jag inte hört tidigare. Utöver trailern kan du även kolla in den arkiverade versionen av gårdagens två timmar långa livestream på Bethesdas Twitch-kanal, eller så kan du läsa höjdpunkterna i textform på den officiella hemsidan. Necromancern har också bekräftats som ny spelbar klass!

Här är debuttrailern för The Elder Scrolls Online: Elsweyr.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar