facebook_pixel
Kolla in 10 bisarra minuter från Bioshock-doftande Atomic Heart

Kolla in 10 bisarra minuter från Bioshock-doftande Atomic Heart

Förra våren togs vi på sängen av Atomic Heart, ett till synes väldigt Bioshock-doftande fps av ryska indiestudion Mundfish, med tematiska element från både Fallout och Nier: Automata. Och nu, ett halvår senare, har vi välsignats med 10 nya gameplayminuter, som du kan kolla in i IGN:s klipp här nedan!

Spelaren utforskar ett grönskande, ryskt skogslandskap som tagits över av maskiner, innan denne knuffas ner i en underjordisk forskningsstation av en extra illvillig android. Närstrider och utforskande följer genom väldigt sovjetiska lokaler (inklusive tidsenlig musik) innan skjutvapen hittas. Klippet avslutas sedan under en konfrontation med en väldigt stor (men söt) klotformad robot. Atomic Heart fortsätter se extremt lovande ut, minst sagt, och vi hoppas att åtminstone ett lanseringsfönster kommer avslöjas någon gång under årets lopp.

Här är den nya gameplaydemon för Atomic Heart.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar