facebook_pixel
Infinity Ward verkar teasa nytt Call of Duty, kan handla om satanism?

Infinity Ward verkar teasa nytt Call of Duty, kan handla om satanism?

Det är början av januari och internet har tråkigt, inklusive Infinity Wards kommunikationschef Ashton Williams på Twitter. Faktum är att hon haft tråkigt i flera månader redan, och tweetat mängder av giffar som kanske eller kanske inte kan ha att göra med studions nästa Call of Duty-titel.

Spekulationer finnes hos både Reddit och Resetera (det handlar inte om Call of Duty: Ghosts 2, tydligen) och jag finner faktumet att en gif där Nalle Puh tillber djävulen funnits fastnålad i flödet sedan slutet av november… intressant. Kan detta betyda att nästa Call of Duty (det torde trots allt vara Infinity Wards tur att släppa ett spel i år) antingen direkt eller indirekt handlar om satanism? Eller Nalle Puh? Eller läskiga dockor som sliter huvudet av sig (en gif som postades för nio timmar sedan) eller döskallar som diggar dåliga VHS-filter?

Hur fallet än är så lär nästa Call of Duty presenteras någon gång under våren, om Activisions beteendemönster fortsätter som det gjort de senaste åren. Här är en gif där Nalle Puh tillber djävulen. Sluta Nalle Puh, snälla?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar