facebook_pixel
Humble inleder vinterrea, ger bort svenskutvecklade A Story About My Uncle

Humble inleder vinterrea, ger bort svenskutvecklade A Story About My Uncle

Knappt har jul- och nyårsrean hos Steam avslutats innan konkurrentens motsvarighet tar vid; Humbles vinterrea har inletts, och utöver en rad attraktiva erbjudanden i stil med The Witness för 8 euro och 66 cent (75 procents rea) och Dragon’s Dogma: Dark Arisen för 9 euro (70 %) får vi även ett gratisspel!

Den här gången rör det sig om A Story About My Uncle, svenska Gone North Games och Coffee Stain Studios “berättelsedrivna förstapersonsplattformsspel”, som ursprungligen släpptes våren 2014. Själv har jag inte spelat det (eller ens hört talas om det, trots att jag har det i mitt Steam-bibliotek!) men av det “väldigt positiva” användaromdömet på Steam att döma är det förmodligen väl värt din tid. Allt du behöver göra att för att permanent lägga till A Story About My Uncle på ditt Steam-konto är att trycka på “get the game”-knappen här någon gång under de kommande 30 timmarna (i skrivande stund) och lösa in den resulterande produktnyckeln.

Här är en gameplaytrailer för A Story About My Uncle från 2014.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar