facebook_pixel
Hitman 2 firar vintern i snötäckt Hokkaido

Hitman 2 firar vintern i snötäckt Hokkaido

Hitman 2 går som tåget (om sommaren), i alla fall utåt sett – förra veckan öppnade spelets utvecklare Io Interactive en helt ny studio i Malmö, i syfte att utveckla mer Hitman-innehåll (bland annat). Och nu har man släppt en ny uppdatering som introducerar fröjdefullt snöbollskastande i snötäckta Hokkaido!

Snow Festival, som det nya uppdraget heter, finns tillgängligt fram till den 12 februari, och utöver nämnda snöbollskastande (jo, på riktigt!) bjuds det även på nya föremål med vintertema och Snow Master Challenge Pack, som ger dig möjligheten att låsa upp en ishacka som vapen och en snöfestivaldräkt. Därtill, eftersom Hokkaido-kartan ingick i den första Hitman-säsongen, kommer spelare som enbart äger Hitman 2 kunna spela Hokkaido-kartan och tillhörande innehåll helt gratis, också fram till den 12 februari. Alla framsteg som du gör på kartan (i form av upplåsningsbara föremål, antar vi?) flyttas sedan också över till huvudspelet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar