facebook_pixel
Gratisveckan för Call of Dutys battle royale-läge har dragit igång nu

Gratisveckan för Call of Dutys battle royale-läge har dragit igång nu

I onsdags skrev vi  om den kommande gratisveckan för battle royale-läget Blackout i Call of Duty: Black Ops 4. Och nu har mycket riktigt gratisveckan inletts (den tar slut kl. 19:00 svensk tid på torsdag, den 24 januari) och man har dessutom passat på att rulla ut en Blackout-variant med respawns. Wtf!

Det nya läget kallas för Down But Not Out och finns tillgängligt för squads (fyra spelare per lag) där alla spelare kan respawna (även om man måste glida in från himlen) fram till matchernas sista cirkel. Dessutom, om du beslutar dig för att inhandla fullversionen av Call of Duty: Black Ops 4 efter eller under gratisveckan, så kommer dina framsteg i form av erfarenhetspoäng, levels och upplåsta in-game-föremål följa med (så till vida du genomför inköpet på samma Battle.net-konto som du spelade trialversionen på då, givetvis).

Här är en trailer för Call of Duty: Black Ops 4:s gratis battle royale-vecka.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar