facebook_pixel
Forza Horizon 4 har tagit bort Carlton- och Floss-danserna

Forza Horizon 4 har tagit bort Carlton- och Floss-danserna

De senaste månaderna har både fan och hans moster försökt stämma Fortnite-utvecklarna Epic Games för inkluderandet av populära danser, nu senast igår i form av Orange Shirt Kids mamma. Bland de hoppfulla hittar vi också Fresh Prince-Carlton och Backpack Kid, som gjorde sig ett namn med Floss.

Emedan inget av dessa fall lett till något överhuvudtaget ännu har ändå Microsoft bestämt sig för att ta det säkra före det osäkra med sitt Forza Horizon 4 (recension) – bland de otaliga nyheterna för säsong 5 (däribland ett Mitsubishi-bilpaket och nya storyuppdrag) hittar vi även en liten notis (allra längst ner i multiformatssektionen) som kallt meddelar att “avatar-animationerna Carlton och Floss inte längre finns tillgängliga”. Detta, givetvis, eftersom Microsoft kommit fram till att de potentiellt kan kosta betydligt mer än de smakar.

Här är Carlton-dansen igen för dig som levt under en sten sedan 1991. Ganska bra nog.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar