facebook_pixel
Fortnites snöstorm introducerar iszombier!

Fortnites snöstorm introducerar iszombier!

Säga vad man vill om Fortnite (självs spelar jag hellre PUBG, med bred marginal) men det är lätt att imponeras av Epic Games skyhöga utvecklingstempo. Det här är “spel som en tjänst” på en nivå som ingen annan kan matcha, med ständiga nyheter som lockar spelarna att återvända vecka efter vecka.

Som nu: vintern har nått Fortnites battle royale-karta, och med den Iskungen och hans iszombier (möjligtvis som en referens till den stundande premiären av den sista Game of Thrones-säsongen?). Hela kartan är således täckt av snö, och under helgen teasedes också det nya föremålet Sneaky Snowman (som vi antar är en snögubbe som man kan använda som kamouflage, för att ta livet av fiender i det dolda).

Allt det här och det handlar inte ens om ett säsongsskifte ännu, då säsong 8 förmodligen inleds på Alla hjärtans dag (den 14 februari) och enligt våra brittiska kollegor inkluderar drakar, för att göra Game of Thrones-parallellerna ännu tydligare. Kommer drakarna åtföljas av en silverhårig drottning också?

Här är en tweet om vinterns ankomst i Fortnite.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar