facebook_pixel
Fallout 76-spelare har hittat en mänsklig npc i hemligt “utvecklarrum”!

Fallout 76-spelare har hittat en mänsklig npc i hemligt “utvecklarrum”!

En av de mest ofattbara grejerna med det ofattbara Fallout 76 är att det inte finns några mänskliga questgivare, och att hela handlingen istället kretsar kring robotar och kvarlämnade dagböcker. Nu har emellertid spelare hittat Fallout 76:s så kallade “utvecklarrum”, och visst, det finns en mänsklig npc där!

“Utvecklarrummen” finns även i Fallout 4 och The Elder Scrolls V: Skyrim, så vi antar att de har en praktisk funktion i hur Bethesda designar sina spel. Dessa rum kan inte nås av spelarna normalt (i de två ovan nämnda fallen krävdes konsolkommandon) och innehåller alla föremål i spelet, fint uppradade efter varandra. Fallout 76 har ingen konsol (eftersom det är ett onlinespel) men i en nedtagen video (som bevarats i gif-form av våra brittiska kollegor) används, förmodligen, moddar för att nå utvecklarrummet, där man kan slå ihjäl en mänsklig level 1-npc vid namn Wooby. Det visade sig att den här killen inte hade några quests åt oss heller!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar