facebook_pixel
Epic Games Store tillåter nu återbetalningar “av vilken anledning som helst”

Epic Games Store tillåter nu återbetalningar “av vilken anledning som helst”

Epic Games Store gick live i slutet av fjolåret, och om du inte spelar Fortnite har du förmodligen använt dig av butiken för att hafsa åt dig de nya gratisspelen som släpps varannan vecka (just nu What Remains of Edith Finch). Eller så kanske du rentav köpt något enstaka spel, såsom suveräna Ashen (recension)?

Oavsett så gläder det dig förmodligen att Epic Games Store numera tagit i bruk samma återbetalningspolicy som konkurrenten Steam; du kan få pengarna tillbaka för varenda Epic Games Store-köp du gjort, såtillvida du spelat spelet i mindre än två timmar totalt, och ber om pengarna tillbaka inom 14 dagar efter köpet. Anledningen kan vara “vilken som helst”, och man kan till och med få tillbaka pengarna för de in-game-inköp man genomfört (så till vida man inte exempelvis förbrukat engångsföremål) i spelet som man vill ha tillbaka pengarna för.

Du kan läsa Epic Games Stores kompletta återbetalningspolicy här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar