facebook_pixel
Epic Games Store ger bort What Remains of Edith Finch nu, The Jackbox Party Pack blir nästa gratistitel

Epic Games Store ger bort What Remains of Edith Finch nu, The Jackbox Party Pack blir nästa gratistitel

Förra veckan stod det klart att What Remains of Edith Finch blir nästa gratisspel på Epic Games Store. Sagt och gjort; du kan ladda ner Giant Sparrows drabbande vinjettsamling helt avgiftsfritt nu, och i samma veva har man även passat på att avslöja nästa gratisspel, som går live om två veckor.

What Remains of Edith Finch ges bort fram till den 24 januari (så se till att lägga till spelet på ditt konto innan dess) och samma dag börjar man ge bort The Jackbox Party Pack fram till den 7 februari, en minispelssamling där 1-000 spelare samlas lokalt och använder smarttelefoner eller surfplattor som kontrollmetoder. I samband med att Epic Games Store sjösattes i slutet av fjolåret avslöjade man att man kommer ge bort ett nytt gratisspel varannan vecka genom hela 2019, så vi har gott om den här varan att se fram emot under årets lopp!

Här är lanseringstrailern för The Jackbox Party Pack från 2015.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar