facebook_pixel
Enorm fanutvecklad Dragon Age: Origins-patch fixar 790 buggar

Enorm fanutvecklad Dragon Age: Origins-patch fixar 790 buggar

Dragon Age: Origins släpptes för över nio år sedan, hösten 2009. Utvecklarna Bioware har gått vidare sedan länge (och har en fjärde del i serien under utveckling) men communityt petar fortfarande på spelet, vilket nu resulterat i version 3.4 av Qwinn’s Ultimate DAO Fixpack, som fixar hela 790 buggar!

Du kan ladda ner den enorma fanutvecklade patchen via Nexus Mods, och utöver buggfixarna bjuder den även på en del “återställt innehåll” i form av saker som Bioware aldrig hann färdigställa (men som uppenbarligen lämnat spår efter sig i spelkoden). Bland annat kan man anmäla fanfavoriten Morrigan till Tepmlars som en Apostate (“rebellmagiker” som inte är en del av samfundet Circle of Magi), och så kan man skona Mandar Dace under dvärgadelns ursprungsberättelse. Därtill kan Alistair tacka dig om du inte gör honom till kung, och så kan Shale rädda dig under questen Captured. Ganska bra tillägg till ett ganska fantastiskt spel!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar