facebook_pixel
Efter julledigheten: spelvintern 2019 blir glödhet!

Efter julledigheten: spelvintern 2019 blir glödhet!

Precis som vanligt kommer januari vara en lugn spelmånad, så även under 2019. Men mot slutet av månaden börjar saker och ting hetta till igen, bara för att fullständigt explodera under februari. Här är alla de hetaste pc-spelreleaserna under de två kommande månaderna, sorterade i kronologisk ordning!

Först ut har vi det japanska rollspelet Tales of Vesperia: Definitive Edition, som släpps redan nästa fredag, den 11 januari. Undertecknad recensionsspelar det just nu för fullt, så ni kan se fram emot en genomarbetad åsikt om det spelet inom kort. Senare under månaden får vi också 4X-spelet At the Gates (den 23 januari), innan spelvintern 2019 drar igång på allvar med lanseringen av Resident Evil 2 och Tropico 6 den 25 januari!

Därefter vet vansinnet inga gränser med arkadflygaren Ace Combat 7: Skies Unknown (den 1 februari), actionrollspelet God Eater 3 (den 8 februari) och motorcykelplattformaren Trials Rising (den 12 februari), följda av Far Cry: New Dawn, Dead or Alive 6, Crackdown 3, Metro: Exodus och Jump Force på exakt samma fredag (den 15 februari). Sedan väntar Biowares storsatsning Anthem (den 22 februari) innan Codemasters återvändande rallykung Dirt Rally 2.0 och Blue Bytes samhällsbyggare Anno 1800 avrundar månaden (bägge den 26 februari).

Vilken magnifik smakstart på pc-spelåret 2019! Och då har vi säkert missat någon titel, också,

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar