facebook_pixel
Dirty Bomb kommer gå fullständigt free-to-play nästa tisdag

Dirty Bomb kommer gå fullständigt free-to-play nästa tisdag

I höstas fick vi reda på att utvecklingen av online-fps:et Dirty Bomb läggs ner fullständigt, två månader efter lanseringen av version 1.0. Och nu, nästa tisdag, kommer spelet gå “fullständigt free-to-play” via Steam, eftersom man kommer plocka bort alla mikrotransaktioner och låta “alla spelare uppleva allt”.

Du kan läsa mer om den sista uppdateringens innehåll på den officiella hemsidan, där Splash Damage även berättar att de kommer slänga in en del extra godis för att tacka för tiden som gått. All RAD (spelets tidigare premium-valuta) kommer omvandlas till Credtis, och spelare kommer nu också kunna skrapa ihop Credits i ett betydligt högre tempo än tidigare (från 19 Credits per spelminut i medeltal till 50 per minut). De mest populära av de tidigare specialföremålen återintroduceras också i spelet, och kommer kunna inhandlas för Credits.

De dedikerade servarna i de aktiva regionerna för Dirty Bomb kommer hållas online fram till slutet av 2019. Bortom den här tidsperioden har inget beslut ännu fattats, men vi kan nog kallt räkna med att de läggs ner helt.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar