facebook_pixel
De 8 sämsta pc-spelen vi recenserade under 2018

De 8 sämsta pc-spelen vi recenserade under 2018

Vi skriver 2018 i kalendern (förlåt, 2019) och det är en vedertagen sanning att du förmodligen aldrig hört talas om de allra sämsta pc-spelen under de 12 gångna månaderna. Vi snackar om Steam-skräp i stil med asset flips och rasistiska propagandamaskiner, som vi på PC Gamer helt sonika struntat i att recensera.

Det har ändå släppts en del spel som vi ansåg vara intressanta nog för att platsa i tidningen, som ändå misslyckades spektakulärt. Under 2018 delade vi ut betyget 50 procent eller lägre hela åtta gånger, och den fullständiga listan är som följer. Fallout 76 framstår som rena rama mästerverket jämfört med några av dessa!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar