facebook_pixel
Co-op-modden Skyrim Together närmar sig betatest

Co-op-modden Skyrim Together närmar sig betatest

I slutet av september 2017 skrev vi senast om Skyrim Together, en co-op-modd för upp till åtta samtidiga spelare, där man kan utforska Bethesdas stilbildande klassiker The Elder Scrolls V: Skyrim tillsammans med vänner. Och nu börjar projektet äntligen närma sig betafasen, kan vi läsa på Reddit.

– Jo, det händer äntligen, skriver teamet bakom Skyrim Together. Snart kommer vi öppna dörrarna får våra lojala Patreon-medlemmar för en temporär stängd beta – räds icke, eftersom denna snart kommer bli tillgänglig för alla. Den här perioden kommer användas för att mäta trafik, fixa kritiska problem och kontrollera stabilitet. Ju smidigare den här betan fortlöper, desto snabbare kommer vi rulla ut den till er.

Medan du väntar så kan du passa på att kolla in den arkiverade livestreamen från förra veckan, där en grupp bestående av fyra spelare äventyrar tillsammans i Skyrim Together. I slutet av november under fjolåret släppte man också en liten video om spelets användargränssnitt (inklusive hur det ser ut när man bjuder in vänner) och du kan se även den här nedan, under den arkiverade livestreamen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar