facebook_pixel
Catherine Classic är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Catherine Classic är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Förra fredagen skrev vi om ledtrådar som pekade mot en stundande pc-lansering av Atlus kultförklarade klassiker Catherine. Och nu – ja, precis nu! – har Catherine Classic lanserats för 20 euro via Steam. Kolla in lanseringstrailern här nedan för en försmak av vad som gör det här spelet så speciellt.

Tyvärr har vi även lite dåliga nyheter; emedan Catherine Classic skryter med saker som upplåst bildhastighet, 4K-upplösning och alternativt japanskt ljudspår, så rör det sig ändå (som titeln antyder) om en portning av originalet från 2012, och inte den utökade versionen Catherine: Full Body som kommer släppas till Playstation 4 och Vita under det här året, och inkluderar ett tredje helt nytt kärleksintresse för huvudrollen Vincent i form av Rin (vid sidan av originalets Katherine och Catherine, jo, det är meningen att det ska vara förvirrande!).

Här är lanseringstrailern för Catherine Classic.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar