facebook_pixel
Captain Spirit gästspelar i andra episoden av Life is Strange 2!

Captain Spirit gästspelar i andra episoden av Life is Strange 2!

Inför premiären av Life is Strange 2 släpptes gratisprequeln The Awesome Adventures of Captain Spirit. Rikard Olsson recenserade spelet och nöjde sig med att dela ut betyget 65 procent, medan Erik Bergérus var mycket mer tagen av huvudrätten, och belönade Life is Strange 2:s första episod med 90 procent!

Nu, imorgon, är det äntligen dags för episod två (utgivningstakten har saktats ner betänkligt jämfört med den första Life is Strange-säsongen, vilket utvecklarna Dontnod säger är nödvändigt för att de ska “möta de kvalitets- och känslomässiga mål som ni, våra spelare, förtjänar”). Du kan kolla in lanseringstrailern här nedan, och Captain Spirit (eller Chris, som lyste med sin frånvaro under Life is Strange 2:s första episod) kommer av allt att döma spela en stor roll. Vi kommer även få ett större fokus på Daniels mystiska, psykiska krafter.

Här är lanseringstrailern för Life is Strange 2: Episode 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar