facebook_pixel
Call of Dutys battle royale-läge inleder gratisvecka imorgon

Call of Dutys battle royale-läge inleder gratisvecka imorgon

Av alla härmapor som följt i PUBG:s och Fortnites kölvatten är Blackout-läget i Call of Duty: Black Ops 4 förmodligen den allra mest framgångsrika (möjligtvis tillsammans med Ring of Elysium?). Saker kan dock alltid bli mer populära, och därför inleds en gratisvecka för just Blackout-läget imorgon!

Eftersom Call of Duty: Black Ops 4 är Battle.net-exklusivt kommer du givetvis behöva ett Battle.net-konto. Någon övrig information har vi inte ännu (bortsett från tweeten med trailern här nedan), men vi antar att spelet (spelläget?) helt sonika kommer dyka upp i Battle.net-launchern när gratisperioden väl drar igång (precis som fallet brukar vara med Overwatch och andra spel). Jerry Fogeslius recenserade Black Ops 4 för vår räkning i höstas, och ansåg att Blackout-läget var ett fullgott substitut för den kapade enspelarkampanjen.

Här Call of Duty-kontots tweet om gratisveckan för Blackout.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar