facebook_pixel
Bomberman-doftande Blast Zone Tournament skänks bort gratis via Steam

Bomberman-doftande Blast Zone Tournament skänks bort gratis via Steam

Det börjar bli lite löjligt nu. Humble ger bort A Story About My Uncle, Epic Games Store delar i sin tur ut What Remains of Edith Finch, och nu har ett tredje gratisspel också ploppat upp på Steam; säg hej och hallå åt Blast Zone Tournament, ett Bomberman-doftande mutliplayerspel med e-sport-ambitioner!

Blast Zone Tournament befinner sig i early access och planeras “bli klart” den 28 februari (prislappen blir 20 dollar) så vi antar att utvecklarna hos Victory Lap Games vill se till att spelarbasen blir så stor som möjligt innan dess. Huruvida spelet faktiskt är bra i dagsläget är en annan sak; estetiken i trailern här nedan är aktivt avtändande för mig, och användaromdömet skrivs enbart till “blandat” (både under den senaste tiden och totalt sett) på Steam, trots att spelet funnits till försäljning sedan den 1 augusti i fjol. Men ändå, gratis är gratis!

Här är den nya trailern för Blast Zone Tournament.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar