facebook_pixel
Battlefield V får nytt material den här veckan

Battlefield V får nytt material den här veckan

Battlefield V släpptes förra hösten, och till skillnad från föregångarnas expansioner så får spelet kontinuerligt nytt gratisinnehåll i form av Tides of War. Den här veckan inleds kapitel 2, Lightning Strikes, och du kan kolla in trailern här nedan. Dessutom fastslår Dice att battle royale-läget släpps i mars!

Men innan vi slänger oss in i Firestorm (som battle royale-läget heter) så kommer vi få det nya spelläget Squad Conquest i januari (“ett intensivt 8v8-läge”), Battle of Hannut (en ny Grand Operation, som bland utspelas på en uppdaterad Panzerstrorm-karta) och Combined Arms (nytt co-op-läge för upp till tre spelare) i februari, och slutligen ytterligare ett nytt spelläge i form av återvändande Rush (“bättre än någonsin”) i mars. Från och med den 17 januari (som vi antar är dagen då Lightning Strikes inleds?) kommer Dice också börja rulla ut nya verktyg i form av nya vapen (bland annat Zk-383 submachine gun) och fordon (en baddare som kallas för “tankjägare”).

Här är en trailer för Lightning Strikes till Battlefield V.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar