facebook_pixel
Årets upplaga av Awesome Games Done Quick har dragit igång

Årets upplaga av Awesome Games Done Quick har dragit igång

Precis som vid den här tiden i fjol har årets upplaga av välgörenhetsevenemanget Awesome Games Done Quick dragit igång på Twitch. Närmare bestämt inleddes det redan igår, och speedrunförsök i vitt skilda pc-titlar som Hollow Knight, Serious Sam Classic: The First Encounter och Portal har redan genomförts.

Misströsta dock icke: Awesome Games Done Quick pågår ända fram till söndag, och imorgon tisdag är evenemangets mest pc-fokuserade dag med titlar som Bloodstained: Curse of the Moon, Nier: Automata, Rayman 2: The Great Escape och Momodora: Reverie Under the Moonlight på agendan. Du hittar det fullständiga schemat här, och ytterligare russin i kakan finnes i form av The Elder Scrolls III: Morrowind (alla huvuduppdrag) på onsdag, Ultimate Doom och Doom 2: Hell on Earth på torsdag, Dead Cells och Celeste på fredag samt Dark Souls 3 (alla bossar) på lördag. En hel del speedrungodis att se fram emot med andra ord!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar