facebook_pixel
Alien: Blackout är “inte relaterat till Isolation”, fler nyheter kommer “mycket snart”

Alien: Blackout är “inte relaterat till Isolation”, fler nyheter kommer “mycket snart”

I måndags stod det klart att Alien: Blackout är ett mobilspel, och inte den fullfjädrade Alien: Isolation-uppföljare som en tidigare teaser antydde. Detta faktum gjorde fansen upprörda, minst sagt, men nu har det officiella Alien-kontot på Twitter försökt lugna ner allmänheten genom att utlova “mer” inom kort.

Tweeten ifråga åtföljs av hashtaggarna #AmandaRipley (Ellen Ripleys dotter, och huvudrollen i Alien: Isolation) samt #ReadPlayWATCH, och den sistnämnda antyder tyvärr att “mer” kan vara någon form av multimediaprojekt, och inte nödvändigtvis en Alien: Isolation-uppföljare. Hoppet lever dock, och man tycker ju att Alien-folket hos Fox vore kloka nog att inte öka hajpen om de inte fortfarande sitter på något riktigt smarrigt. Fox har också klargjort att att Alien: Blackout “inte är en Isolation-uppföljare”, Amanda Ripleys medverkan i spelet till trots.

Här är Alien-kontots tweet om den nuvarande kalabaliken.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar