facebook_pixel
Ack och ve! Alien: Isolation-uppföljaren är ett mobilspel

Ack och ve! Alien: Isolation-uppföljaren är ett mobilspel

I helgen skrev vi några rader om den första teasern för det nya Alien-spelet, som vid en först anblick såg ut att vara en fullfjädrad uppföljare till 2014 års Alien: Isolation. Nu har det emellertid visat sig att Alien: Blackout, som spelet heter, tyvärr är ett mobilspel som släpps till Iphone och Android. Yay!

Produktsidan hittar du här, där Alien: Blackout beskrivs som ett spel i FTL-stil, där spelaren lotsar runt besättningsmedlemmar (inklusive Amanda Ripley, Ellen Ripleys dotter och huvudrollen i Alien: Isolation) i ett försök att undkomma de klassiska filmmonstrens dreglande käftar. Berättelsen utspelar sig mellan Alien och Aliens, och nivåerna kommer bli sju till antalet, vilket får oss att tro att det inte rör sig om en massiv spelupplevelse. Grafiken är också rätt okej, men vad vet jag, kanske alla mobilspel ser ut så här nu för tiden?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar