facebook_pixel
World War Z kommer till Epic Games Store, har tagit bort Steam-logon från hemsidan

World War Z kommer till Epic Games Store, har tagit bort Steam-logon från hemsidan

Saber Interactives co-op-skjutare World War Z är inte direkt världens hetaste titel, men vi har ändå känt oss imponerade av den bakomliggande tekniken, som förmår rendera hundratals zombier samtidigt. Och nu har man tagit till Twitter för att utannonsera att spelet “kommer till Epic Games Store under 2019”.

Därtill påpekar våra engelska kollegor att spelets hemsida har uppdaterats, och att den tidigare Steam-logon numera ersatts av den klassiska “PC”-logon som var vanlig förr i tiden. Det här kan förvisso bara vara ett tecken på att World War Z kommer till både Epic Games Store och Steam, men det känns inte riktigt så, speciellt inte efter de senaste veckornas nyheter om mängder av tidsexklusiva eller fullständigt exklusiva kommande releaser till Epics glödheta alternativ. Kvickt skummande på Twitter avslöjar också att Saber Interactive hittills inte alls valt att svara på kommentarer i stil med “inte på Steam?”, vilket bara förstärker intrycken ytterligare.

Här är Saber Interactives tweet om att World War Z kommer till Epic Games Store.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar