facebook_pixel
VIP-demo av Anthem i januari, demo för alla andra i februari

VIP-demo av Anthem i januari, demo för alla andra i februari

Bioware har en gång varit lika med kassaskåpssäkra succéer, men inför Anthem är det värt att vara vaksam. Dels har vi besvikelsen Mass Effect: Andromeda (som Benny faktiskt gillar!) i färskt minne, dels är den här typen av Destiny-lik multplayeraction något helt nytt för rollspelsfabriken.

Lyckligtvis blir det demodags för Anthem innan release, till och med två gånger om. VIP-demon 25–27 januari är dock inte för alla utan exklusiv för Origin Access-medlemmar och de som köper grisen i säcken (a.k.a. förhandsbokar). Demo för alla blir det dock strax därpå, 1–3 februari, i god tid inför releasen 22 februari. Alla som anmäler sig till Anthems nyhetsmail inför VIP-demon har dessutom chansen att få plats även under den demoperioden. Det blir med andra ord minst ett tillfälle att kolla in Anthem inför släpp.

Mycket hände under Game Awards-galan, en sak som också hände var ny Anthem-trailer. Kolla!

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar