facebook_pixel
Uppesittarkväll med Svenska PC Gamer, mängder av fina priser utlovas!

Uppesittarkväll med Svenska PC Gamer, mängder av fina priser utlovas!

Det är torsdag, och vi på PC Gamer kommer strömma spel via Twitch precis som vanligt. But wait! There is more! Ikväll inleder vi festligheterna redan 19:00, och planerar fortsätta en bra bit in på småtimmarna. Vi kommer också ge bort mängder av fina julklappar, dricka glögg och kläcka ur oss dåliga julrim.

Hur det hela ska gå till har vi inte riktigt slagit fast ännu, men förmodligen blir det någon form av tävling (eller flera) där man kommer kunna vinna spel som Call of Duty: Black Ops 4 – Pro Edition och Battle Edition, Hellfront: HoneymoonCrash Bandicoot: N. Sane Trilogy, Mutant Year Zero: Road to Eden Deluxe Edition, Farming Simulator och Immortal Unchained, möjligtvis med ytterligare priser i form av Warhammer: Vermintide och Vermintide 2, Bad North, Kingdom: Two Crowns och Insurgency: Sandstorm. Vi utlovar även hårdvara i form av tangentbord, möss och hörlurar av Razer och Sennheiser. Puh, det är en hel del! Tomten kunde ju få ryggskott för mindre.

Som sagt: kl. 19:00 drar vi igång via Twitch (som vanligt med förbehåll för smärre förseningar) och om det går som det brukar kommer vi åtminstone spela lite Playerunknown’s Battlegrounds (nya vinterkartan är officiellt ute nu) och även Quake Champions tillsammans med en och annan överraskning. Månne kan vi till och med övertala Tveskägg att dra en och och annan julvisa?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar