facebook_pixel
Undersköna Gris är ute nu, verkar inte grisigt alls

Undersköna Gris är ute nu, verkar inte grisigt alls

I somras utannonserade Devolver Digital och Barcelona-baserade Nomada Studio sitt nya spel Gris, ett närmast tårdrypande vackert psykologiskt plattformsäventyr om flickan Gris, som “förlorat sig i sin egen värld” på grund av de smärtsamma saker som hon upplevt i sitt liv.

Gris är ute nu och kan inhandlas för 17 euro via Steam (eller för 17 dollar via GOG, det vill säga lite, lite billigare!). Något konsensus bland Steam-användarna har vi inte ännu, men åtminstone de tre första recensionerna är positiva, och vi hoppas att mottagandet fortsätter i samma fina stil. Dagen till ära har Devolver Digital också givetvis snickrat ihop en lanseringstrailer, där Gris visar upp ett synnerligen välanimerat ansikte medan hon springer omkring i väldigt konstinspirerade miljöer. Under en scen glider hon till och med ner för en sanddyn i bästa Journey-stil, med den gassande solen i bakgrunden. Inga dåliga vibbar att väcka!

Här är lanseringstrailern för Gris.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar