facebook_pixel
Tillbaka från de döda! The Walking Deads sista säsong fortsätter i januari

Tillbaka från de döda! The Walking Deads sista säsong fortsätter i januari

Att det ser mörkt ut i Telltales The Walking Dead är vi vana vid, men att det ser mörkt ut för Telltales The Walking Dead var något nytt. När Telltale Games tragiskt gick i graven såg det ut som om sista säsongen skulle lämnas oavslutad. Då klev Skybound Games fram som ett ljus i mörkret.

Vi visste att de skulle avsluta säsongen, nu vet vi också när det näst sista avsnittet släpps. Broken Toys når oss 15 januari. Extra fint är att 40 Telltaleanställda, som går under namnet Still not Bitten, är med Skybound Games och bygger de två sista episoderna. Take us Back är namnet på förmodligen allra sista avsnittet någonsin och når oss senare under nästa år. Skybound Games är en del av Robert Kirkmans Skybound Entertainment, och han är som bekant namnet bakom popkulturfenomenet The Walking Dead.

Trailern för Broken Toys ger oss få nya svar, men sätter stämningen för slutet av Telltale flaggskeppsserie.

Om skribenten

Fredrik Eriksson

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Liknande artiklar